Uravalmennuksen avulla työelämään

Kevytyrittäjä keikka-apulaiseksi palvelu tarjoaa kaikille haluaville uravalmennusta ja oman osaamisen tunnistamista vallitsevassa poikkeustilanteessa. Psykologi ja uravalmentaja Erika Palomäeltä voit varata ajan uravalmennukseen, keskusteluapuun ja oman osaamisesi tunnistamiseen. Tapaamisessa saat vinkit alkuun pääsemiseen ja halutessasi voidaan myös käydä läpi esimerkiksi Linkedlnin käyttöä ja CV:n rakentamista. Täytä ennakkotietolomake ja varaa etätapaaminen Erikan kanssa tästä. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia ja keskitymme juuri niihin asioihin, jotka sinä koet itsellesi hyödylliseksi.

"Lomautettu perus ompelutaidot omaava ravintolatyöntekijä voi tehdä yksinkertaisia ompelutöitä yrityksellä, joka kouluttaa tekijän ja kaipaa kiireapua kasvomaskien tekemiseen."

"Lomautettu matkailualan työntekijä pystyy oireettomana toimimaan lapsenvahtina perheille, joiden vanhemmat edelleen käyvät töissä tai tarvitsevat apua etätyöskennellessään."

Kevytyrittäjä keikka-apulaiseksi on FREE! kevytyrittäjäpalveluiden perustama liike, jonka on tarkoitus auttaa yhteiskuntaamme selviämään koronaviruksen vaikutuksesta maamme talouteen. Palvelu on kaikille yrityksille ja yksityishenkilöille avoin ja kannustamme koko kansaa mukaan talkoisiin. Yhdessä olemme enemmän!
Yhteistyöasioissa teitä palvelee FREE!:n toimitusjohtaja
Joonas Tuompo +358 40 187 6486